Γκρέις και Ρούμπι - Ulli Mirasgetis

Κατηγορία Βιβλίου: 

Στην παγωμένη Ανταρκτική ζουν ευτυχισμένες, ανάμεσα σε άλλες φώκιες Γουέντελ, η μαμά Γκρέις και η μικρή Ρούμπι. Με χαρές και παιχνίδια πάνω στα παγόβουνα γλιστρούν πότε από δω και πότε από κει.

Ξαφνικά, όλα ανατρέπονται! Καθώς η Γκρέις μαζί με τις άλλες μαμάδες φώκιες πέφτουν στο νερό αναζητώντας τροφή για τα μικρά τους, μια αιφνιδιαστική επίθεση από κυνηγούς απειλεί τις υπόλοιπες φώκιες που βρίσκονται στην επιφάνεια των πάγων. Η Ρούμπι αντιλαμβάνεται έγκαιρα τον κίνδυνο και κρύβεται ανάμεσα στους πάγους.

Όμως, όταν η Γκρέις ανεβαίνει στην επιφάνεια, δεν βρίσκει πουθενά τη Ρούμπι. Έτσι, πιστεύοντας ότι έχασε τη μικρή της φεύγει από την Ανταρκτική για να βρει καταφύγιο σ’ ένα ασφαλές μέρος. Μετά από αρκετό διάστημα, η Ρούμπι βγαίνει από την κρυψώνα της και προσπαθεί να βρει τη μαμά της.

Ένα μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι αναζήτησης ξεκινά για τις δύο φώκιες Γουέντελ. Η Γκρέις και η Ρούμπι ζουν τη δική τους συναρπαστική περιπέτεια γνωρίζοντας, ταυτόχρονα, το μαγικό θαλάσσιο οικοσύστημα.

Σταδιακά, δημιουργείται μια νέα, μεγάλη συμμαχία πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ένας καθημερινός και δύσκολος αγώνας αρχίζει για να διαφυλαχθεί ό,τι η φύση δημιούργησε αιώνες πριν.

Για να συνεχιστεί η γιορτή της ζωής!

 

Το οικολογικό παραμύθι γνώσεων «Γκρέις και Ρούμπι» θα ταξιδέψει τη φαντασία των παιδιών αφυπνίζοντας ταυτόχρονα την περιβαλλοντική τους συνείδηση. 

 

«Ένας εμπνευσμένος συνδυασμός παιδικής λογοτεχνίας, εικαστικής τέχνης και οικολογικής ευαισθησίας».

Τιμή: 

15.40€

Τρόπος Πληρωμής: 

Αντικαταβολή (δωρεάν ταχυδρομικά έξοδα)

Εξώφυλλο Βιβλίου: 

Οπισθόφυλλο Βιβλίου: 

 

Social Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Newsletters

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.