Το ταξίδι της «Γκρέις και Ρούμπι» μόλις ξεκίνησε! Πρώτος σταθμός: Άλιμος (27/01/2017 - φωτορεπορτάζ)

Οι εκδόσεις OASIS και το Δημοτικό Θέατρο Αλίμου «Κάρολος Κουν» παρουσίασαν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 το οικολογικό παραμύθι γνώσεων «Γκρέις και Ρούμπι» της συγγραφέως και εικαστικού Ulli Mirasgetis. Το ταξίδι της "Γκρέις και Ρούμπι" μόλις ξεκίνησε με πρώτο σταθμό τον φιλόξενο Άλιμο!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκαναν με τη συμμετοχή τους στην παρουσίαση του βιβλίου μας: τον Δήμαρχο Αλίμου, Δικηγόρο κο. Ανδρέα Κονδύλη, την κα. Αθηνά Τσεκούρα, Συντονίστρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Μέλος και Εθελόντρια του συλλόγου "ΑΡΧΕΛΩΝ" - Σύλλογος για την προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας, την κα. Αναστασία Τσιακάλου, Κοινωνική Λειτουργό, τ. Αντιπρόεδρο Δήμου Σαρωνικού, τ. Αναπληρώτρια Δήμαρχο Δήμου Αναβύσσου και φυσικά τη συγγραφέα και εικαστικό Ulli Mirasgetis για αυτό το εξαιρετικό βιβλίο που έγραψε και εικονογράφησε.

"Η Ulli Mirasgetis στην αφήγηση της ιστορίας της προσφέρει αισθητική απόλαυση, ταξιδεύει τη φαντασία των μικρών, αλλά και των μεγάλων παρέχοντας ταυτόχρονα με τρόπο δημιουργικό γνώσεις για το θαλάσσιο οικοσύστημα και τον μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίζει, τον άνθρωπο".

"Εκτός από την αφηγηματική και αισθητική λειτουργία της βασικής ιστορίας της Γκρέις και Ρούμπι, στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ένα χρηστικό ευρετήριο για τη θαλάσσια ζωή όπως αυτή αποτυπώνεται στην ιστορία που προηγήθηκε".

"Το οικολογικό παραμύθι γνώσεων "Γκρέις και Ρούμπι" θα ταξιδέψει τη φαντασία των παιδιών αφυπνίζοντας ταυτόχρονα την περιβαλλοντική τους συνείδηση". 

«Ένας εμπνευσμένος συνδυασμός παιδικής λογοτεχνίας, εικαστικής τέχνης και οικολογικής ευαισθησίας».

 

Social Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Newsletters

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.