Νέα

Σ’ ένα άνυδρο τοπίο συγγραφικής ισοπέδωσης και απαξίωσης της δύναμης των γραμμάτων, των λέξεων και της αφήγησης εμφανίζεται μια εκδοτική όαση που οραματίζεται να δώσει χώρο έκφρασης στις νέες, πρωτοποριακές και καινοτόμες συγγραφικές φωνές.

Η παρουσία των εκδόσεων Oasis στην 67η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης έβαλε τα θεμέλια για την υλοποίηση μιας εξωστρεφούς εκδοτικής στρατηγικής που θα αγκαλιάζει το εκδοτικό πνεύμα του 21ου αιώνα καθώς φιλοδοξούμε να συνδυάσουμε τους τοπικούς τίτλους και συγγραφείς με τους παγκόσμιους.

Μια πολύ σημαντική έρευνα για τον κόσμο των πολιτιστικών και δημιουργικών βιομηχανιών με τίτλο "Cultural times: The first global map of cultural and creative industries" είδε το φως της δημοσιότητας από την EY.

Η τεχνολογία, το διαδίκτυο, η ψηφιοποίηση και γενικότερα οι Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών προσδίδουν τεράστιες δυνατότητες στους διδάσκοντες της λογοτεχνίας αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στον μαγικό της κόσμο.

Στις εκδόσεις Oasis κλείσαμε έναν χρόνο ζωής. Είμαστε ένας ανεξάρτητος εκδοτικός οίκος που αγκαλιάζει το εκδοτικό πνεύμα του 21ου αιώνα.

Σελίδες

 

Social Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Newsletters

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.