Παιδεία - Εκπαίδευση

Παιδεία - Εκπαίδευση

Λατινικά Γ΄ Λυκείου “Habemus 20” - Για το Άριστα στις εξετάσεις Κείμενα 16-50

Το παρόν βιβλίο Λατινικών Γ` Λυκείου Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών: "Habemus 20 - Για το Άριστα στις εξετάσεις" περιλαμβάνει πάνω από 2.000 λυμένες συντακτικές ασκήσεις με βάση την εξεταστέα ύλη του νέου προγράμματος σπουδών (κείμενα 16-50).

 
Στόχος του βιβλίου είναι να καλύψει πλήρως το κομμάτι των συντακτικών ασκήσεων και να εκπαιδεύσει τον μαθητή στην αντιμετώπιση των συντακτικών φαινομένων που θα συναντήσει στο μάθημα των Λατινικών, ώστε να ανταποκριθεί με άνεση στις παρατηρήσεις των εξετάσεων.

Αδίδακτο κείμενο αρχαίων ελληνικών για τη Β΄και Γ΄ τάξη του ενιαίου λυκείου : 40 κριτήρια αξιολόγησης στους αττικούς ρήτορες

Το ανά χείρας βιβλίο απευθύνεται σε δύο κατηγορίες ανθρώπων με διαφορετικό στόχο για την καθεμία. Αρχικά, απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου με στόχο να τους παρέχει ένα επαρκές υλικό, ώστε να εργαστούν σε ρητορικά κείμενα και να εξασκηθούν τόσο στη μετάφραση και στη νοηματική ανάλυση κειμένου όσο και στη γραμματική και στο συντακτικό. Έπειτα, απευθύνεται στους συναδέλφους, με στόχο να έχουν στα χέρια τους χρήσιμο υλικό που θα τους βοηθήσει κατά τη διδακτική πράξη.

 

Η Φυσική στις εξετάσεις: Από το 2001 ως το 2017

Το παρόν βιβλίο περιέχει συγκεντρωμένα και συστηματοποιημένα ανά παράγραφο όλα τα θέματα Φυσικής που τέθηκαν στις εξετάσεις:

● Ημερησίων Λυκείων

● Εσπερινών Λυκείων

● Ημερησίων Λυκείων (Επαναληπτικές)

● Εσπερινών Λυκείων (Επαναληπτικές)

● Ομογενών

από το 2001 ως το 2017 και αναφέρονται στην τρέχουσα εξεταστέα ύλη.

 

Σκοπός του βιβλίου είναι:

Σελίδες

 

Social Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Newsletters

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.