Η Οδύσσεια του Έρικ - Ulli Mirasgetis

Κατηγορία Βιβλίου: 

Ο Έρικ, ένα μικρό δελφίνι, ζούσε ευτυχισμένος στη θάλασσα, ώσπου ένα μεγάλο πλοίο τάραξε την παιχνιδιάρικη ζωή του. Εκατοντάδες βέλη εκτοξεύθηκαν από τους ανθρώπους του πλοίου και χτύπησαν το κοπάδι των δελφινιών καθώς και την οικογένεια του Έρικ.

Για καλή του τύχη, μια τεράστια μέδουσα, η Κυανέα, τον έσωσε οδηγώντας τον μακριά από το πλοίο ενώ μια φάλαινα, η Βασιλική, ακούγοντας το δυνατό κλάμα του πήγε να τον παρηγορήσει.

Η Οδύσσεια του Έρικ, ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, μόλις είχε ξεκινήσει. Στο ταξίδι αυτό, ο Έρικ απέκτησε αρκετούς νέους φίλους που τον προστάτεψαν από πολλούς κινδύνους. Ο Πολεμιστής, ένας πολύποδας, ο Ηρακλής, ένας κάβουρας, η Έμμα, μια χελώνα Καρέτα-Καρέτα, και η Ρούμπι, μια φώκια Γουέντελ, έγιναν η νέα του οικογένεια.

Ο Έρικ ένιωθε μεγάλο μίσος για τους ανθρώπους. Είχε γνωρίσει για τα καλά τη σκοτεινή πλευρά τους. Όμως, τα λόγια του Λεωνίδα, ενός υπέροχου φλαμίνγκο άγγιξαν πολύ βαθιά την ψυχή του Έρικ και άλλαξαν τα αρνητικά συναισθήματα που ένιωθε για τους ανθρώπους.

Από τότε, αναζητά τη φωτεινή πλευρά των ανθρώπων, την αγάπη τους για τον μαγικό κόσμο της θάλασσας, τη φύση και τη ζωή!

 

Άνθρωποι και δελφίνια σύμμαχοι για την ισορροπία της υπέροχης φύσης!

Τιμή: 

15.40€

Τρόπος Πληρωμής: 

Αντικαταβολή (+ ταχυδρομικά έξοδα)

Εξώφυλλο Βιβλίου: 

Οπισθόφυλλο Βιβλίου: 

 

Social Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Newsletters

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.